the history books forgot about us
Vill också ha en liten vit spetsklänning och höga leopard-kilklackar? Jag menar HUR SNYGGT?!? Blir helt excited. Okej kan också bero på jag är övertrött. Idag har jag färgat håret tre gånger och misslyckats tre gånger. Resten av tiden har jag mest tänt värmeljus, ätit choklad, tittat på True Blood och haft jobbiga men välbehövliga deeptalks. Hur har eran lördag varit?
Puss

//CHEETAH

too many times/try again

Usch, jag är urdålig på att blogga. Det här är nog min tredje eller fjärde blogg, de andra la jag ner efter några dagar vilket jag kanske borde gjort med denna också... Jag glömmer bort att blogga, hinner inte, tycker inte att jag har nåt intressant att skriva osv... men jag tror att det är för att jag försöker göra det för någon annan. Från och med nu ska jag göra det enbart för mig själv.

Jag ska börja med att försöka uppdater åtminstone en gång per dag, helst två. Jag ska fota VARJE DAG - vad jag har på mig, små fina saker runtomkring mig, och jag ska skriva massa om mode, film, musik, böcker, fina saker, smycken och så vidare. Eller i alla fall försöka.

Från och med nu så ska jag börja BLOGGA! På riktigt denna gången.
Imorgon ska jag (förutom att blogga mitt dagliga inlägg, såklart):

- Färga håret (hemma för första gången!)
- Rensa garderoben och fota av massa outfits!
- Städa (tyvärr)
- Motionera av nåt slag, vet ännu inte vad
Sen mot kvällen får vi se vad som händer, men nej nu måste jag skynda mig måste fixa håret och lägga på lite extra smink innan jag ska ut, bilder imorgon pusspuss!

bloglovin

MJAOW FROM CHEETAH

RSS 2.0